Livrare gratuită de la 300 RON | 20% REDUCERE la prima comandă cu codul VESEL20 

Vesel Fluturaș: magazin de cadouri handmade din Timișoara

Vesel Fluturas este un loc în care fiecare detaliu este atent pus la punct pentru a crea o experiență de cumpărături memorabilă și plină de inspirație. Este locul perfect unde să găsești cadoul potrivit pentru oricine și orice ocazie, într-un mediu care emană căldură și originalitate.

Adresa: Strada Zugrav Nedelcu 1, Timișoara 300175 

Interiorul magazinului Vesel Fluturas este plin de culoare și căldură, cu rafturi ordonate îngrijit, pline cu obiecte minunate și unice. Fiecare raft este aranjat cu grijă, evidențiind fiecare produs în parte, iar ambianța este completată de muzică ușoară și relaxantă care adaugă o notă plăcută experienței de cumpărături.

despre vesel fluturas

Vesel Fluturas: cadouri handmade cu pasiune by Ina Mazilu

"Toți apropiații mi-au zis că nu fac bine ce fac, că ei nu și-ar lăsa job ca al meu pentru o pasiune, că nu o să fac nimic, că o să-mi pară rău și multe altele, toate în aceeași direcție. La unii din ei nici acum nu le vine a crede căci mi-am “aruncat la gunoi“ CV-ul meu frumos și „toată munca mea de atâția ani”. Ei, bine … da! Am un CV frumos care rămâne în continuare al meu, nu mi-l ia nimeni. Da, am muncit mult să construiesc acel CV, sunt mândră de el dar în viața mea, între timp au apărut 2 copilași care sunt comorile vieții mele. Ei m-au vindecat de multe cu iubirea lor necondiționată, cu zâmbetul lor și pupicii pe care îi primesc în fiecare dimineață, ei m-au făcut să văd cât de frumoase sunt diminetile și că nu bănuții sunt cei mai importanți în viața asta.

Așadar, am stat și m-am gândit, ce m-ar opri să fac ceea ce îmi place, ce m-ar opri să nu încerc să cresc acest Vesel Fluturas? 

Un job bine plătit, niște școli făcute la timpul lor, niște examene grele, mai multe diplome? Nu, nu îmi pare rău nici că am terminat Facultatea de Matematică în Timișoara printre primii 5. Nici cei doi ani de studii petrecuți în Franța. Da, a fost greu, au fost examene grele pe care am reușit să le trec dar acea experiență a fost unică în viața mea și aș repeta-o oricând dacă aș mai avea calitatea de student o dată.

Aici am învățat ce înseamnă prieteniile adevărate, am văzut altă lume care m-a ajutat să cresc eu ca om. Toți acești ani de strâns diplome m-au clădit pe mine ca om. Acele teoreme și examene m-au învățat să apreciez mai mult, să mă organizez mai bine, să gândesc într-un anume fel. Acum, vreau altceva de la viața mea. Vreau să am o familie fericită, să am timp să îmi ghidez copii spre lucruri frumoase, să fac zilnic ceea ce îmi place și ceea ce mă face să mă simt bine. Și nu, nu aș schimba nimic din trecutul meu.

Da, azi mă bucur de orice orice like sau comentariu pe pagina mea de facebook si Instagram Vesel Fluturas, și orice comanda de aranjament realizat de mine mă incanta si îmi confirma ca direcția pe care am ales să o iau este cea bună. 

Atâta timp cât reușesc să aduc bucurie și zâmbet în fiecare zi în viața cuiva, scopul meu este atins. Vă aștept cu drag in magazinul Vesel Fluturaș din Timișoara.

Puteți să-mi urmăriți activitatea și să achiziționați cele mai noi produse personalizate manual pe site-ul meu: www.veselfluturas.ro"

colectia galbena Vesel Fluturas

colectia rosie Vesel Fluturas

colectia mov

Scrie-ne un mesaj pe Whatsapp

Scrie-ne informațiile tale de contact, te sunăm noi

+40-773-792-689

contact@vesel-fluturas.com

Program magazin Vesel Fluturaș, Timișoara

Zile lucrătoare Luni - Vineri:

Sâmbătă:

Duminică:

09:00 - 19:00

10:00 - 15:00

închis

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: