Livrare gratuită de la 300 RON | 20% REDUCERE la prima comandă cu codul VESEL20 

Magazin de decorațiuni realizate manual

Magazin de decorațiuni realizate manual

Magazinul Vesel Fluturas din Timișoara

Cu fiecare sărbătoare care se apropie cu pași repezi, gândurile noastre se îndreaptă către momentele speciale petrecute alături de familie și prieteni, momente de bucurie și veselie care definesc spiritul acestor ocazii magice. Și ce mod mai bun cunoașteți  de a celebra aceste clipe de fericire decât cu decorațiuni deosebite și pline de culoare?

Magazinul Vesel Fluturas, este situat la maxim 5 minute de mers pe jos din centru. După ce traversezi Bega spre Calea Șagului, între Piața Maria și Piața Sinaia, pe partea dreaptă, este imposibil să nu vezi magazinul, mare, pe colț.

Vă punem la dispoziție un sortiment variat de aranjamente și alte idei de cadou lucrate manual: In primul rând, magazinul se evidențiază prin oferirea unei game variate de produse de decor unicat.  Fiecare piesă este realizată cu atenție la detalii și pasiune pentru frumusețe. În concluzie, ne dorim să oferim o experiență plăcută de cumpărături, fie că aceasta se face în magazinul fizic sau online. Personalul amabil și pasionat stă la dispoziția clienților pentru a oferi sfaturi și asistență.

     

Oferim o gamă foarte largă de produse lucrate manual, unicat. De la o gamă variată de lumânări: parfumate, sculptate manual, lumânări de soia, din ceară naturală, figurine lucrate și pictate manual, flori realizate manual prin diverse tehnici: din hârtie floristică, tratate să reziste ani de zile, flori din ceramică arsă la temperaturi înalte - adevărate bijuterii artistice, bijuterii lucrate manual, căni, mesaje și tablouri personalizate, aranjamente lucrate de noi, până la tot ce ține de un eveniment: buchete, cocarde, pahare pictate, etc 

Magazin de decorațiuni realizate manual

Ina Mazilu

pe feb 7, 2024

Scrie-ne un mesaj pe Whatsapp

Scrie-ne informațiile tale de contact, te sunăm noi

+40-773-792-689

contact@vesel-fluturas.com

Program magazin Vesel Fluturaș, Timișoara

Zile lucrătoare Luni - Vineri:

Sâmbătă:

Duminică:

09:00 - 19:00

10:00 - 15:00

închis

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: