Livrare gratuită de la 300 RON | 20% REDUCERE la prima comandă cu codul VESEL20 

Flori lucrate manual

Flori lucrate manual

Nu există floare din hârtie floristică pe care să nu o putem face ! Chiar dacă nu am lucrat-o niciodată, indemânarea căpătată de-a lungul timpului, după puțin studiu, se poate realiza. Foarte important de reținut este că florile lucrate de noi, rezistă ani de zile. Ele sunt tratate, astfel încât să nu prindă praf și nu se decoloreze. 

       

Sunt atât de bine realizate, încât clienții, după multe minute de stat în magazin ne întreabă mirați: nu sunt naturale?! De ghiocei, brândușe, narcise, maci, crini regali, iriși, rarunculus, lalele, trandafiri, flori de păpădie, panseluțe, etc ... dacă ni se cere o altă floare, pe comandă putem realiza orice floare, pe orice culoare!

În magazinul Vesel Fluturaș, nu găsești doar un buchet de flori, ci o experiență în care fiecare detaliu este pus în valoare pentru a aduce bucurie și încântare. Un gest profund de adorație si prețuire. Femeile sunt puse în centrul atenției și onorate pentru grație și forță. Fiecare petală  lucrată manual, strălucește ca un zâmbet cald și aduce veselie în viața celei care îl primește. Șimțurile delicate ale femeilor merită să fie celebrate în fiecare detaliu.

Aranjamentele noastre, lucrate special sunt un omagiu adus frumuseții și feminității. Cu o experiență vastă în arta floristică și o constantă dorință de inovație, echipa Vesel Fluturas este aici pentru a-ți transforma orice moment într-unul special.

Flori lucrate manual

Ina Mazilu

pe feb 6, 2024

Scrie-ne un mesaj pe Whatsapp

Scrie-ne informațiile tale de contact, te sunăm noi

+40-773-792-689

contact@vesel-fluturas.com

Program magazin Vesel Fluturaș, Timișoara

Zile lucrătoare Luni - Vineri:

Sâmbătă:

Duminică:

09:00 - 19:00

10:00 - 15:00

închis

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: